Házaskör

Házaskör

Szerelmi_kalandtura_logo
boldog_par

Szerelmi Kalandtúra

  • A Szerelmi Kalandtúra egy párkapcsolat-erősítő játék. A játék célja, hogy a párkapcsolatban élők a mindennapok rohanásában is odafigyeljenek egymásra és közelebb kerüljenek egymáshoz játékos feladatok segítségével. Az 2020-as kalandtúra idén is a Pécsi Egyházmegye, a Borostyán Egyesület és a Házas Hétvége Közösség szervezésében jött létre a februári Házasság Hete rendezvénysorozat bevezetőjeként.
  • A szervezők minden korosztályból játékra hívják a házaspárokat, párokat.
  • A különféle feladatok lényege a társunkra figyelés, a vele együtt töltött idő. Figyeljünk jobban egymásra, szánjunk a kapcsolatunkra időt!

Hogy miért is jó és miért is szükséges a házaspároknak a Szerelmi Kalandtúra?

Dani és Petra beszámolója a tavalyi kalandtúráról:
„Sokszor csak rohanunk, a munkába az oviba az orvoshoz … egyszóval mindenhova. Ezekben a rohanásokban nagyon nehéz egymásra figyelni! Nekünk egy édes kisfiúnk van aki nélkül az életünk üres lenne, de tény , hogy MI ketten vagyunk egy pár (férj feleség) és ezért igenis KELL egymásra időt szentelnünk. Nekünk ebben segített a Szerelmi kalandtúra, még a mai napig igyekszünk minden hónapban 1 délutánt csak egymásnak szentelni. Próbálunk lelassulni, jobban odafigyelni egymás szeretet nyelvére és azokat kielégíteni. Összességében miért jó? Mert életben tartja a házasságot!”

A Szerelmi Kalandtúra február 15-29 között teljesíthető, az időt saját életritmusotok szerint Ti osztjátok be.

  • A Szerelmi Kalandtúra ideje alatt teljesítsétek a menetlevélben írt 5 feladatot és nézzetek meg, beszéljetek át minden nap egy stációt a Házaspárok útja című virtuális túrából:

2. feladat – Házaspárok útja

Szerelmi_kalandtura_allomasok_video

3. feladat – Titkos meglepetés

Jó kalandozást kívánunk! 🙂

Judit és Ruben